Fysiotherapie Vlissingen

Fysiotherapie in Vlissingen bij Arjen Kats

Welkom op de website van Arjen Kats Fysiotherapie. U bent terechtgekomen op deze pagina omdat u zocht naar een adres voor fysiotherapie in Vlissingen. Lees hier verder wat Arjen Kats Fysiotherapie in uw situatie kan betekenen.

Beweging is goed voor de mens

Dat beweging goed voor u is, zal u niet verbazen. Maar wist u dat deze opvatting van beweging iets heel anders behelst dan sport? En dan met name intensieve sporten, die immers teveel van uw lichaam eisen, alsook contactsporten en sporten waarbij onverwachte bewegingen worden gemaakt, die immers blessures in de hand werken. Beweging is goed voor u als u het opvat als een matig actieve houding, waarbij uw hartslag weliswaar stijgt en uw ademhaling toeneemt, maar waarbij u nog wel gewoon een gesprek       kunt blijven voeren zonder buiten adem te raken. Dat is een vorm die we in ons dagelijks leven al snel zouden moeten kunnen bereiken, zou u misschien denken. De auto laten staan en in plaats daarvan de fiets pakken, elke dag een stuk lopen met de hond. Het schrijnende is dat dagelijks slechts minimaal dertig minuten vereist zijn – en mensen hier toch niet aan toekomen. Maar vijftig procent van de jongeren en ruim zestig procent van de volwassenen bereikt immers deze minimale norm, en dat vormt een probleem.

Fysiotherapie VlissingenFysiotherapie ter voorkoming en genezing

Fysiotherapie in Vlissingen is er niet alleen om regionaal te voorkomen dat te weinig beweging ernstige hart- en vaatziekten, overgewicht, stress, een te hoge bloeddruk en cholesterolgehalte in de hand werkt, het is er ook voor mensen die herstellen van bijvoorbeeld een operatie, die een blessure hebben opgelopen of die aan een aandoening als COPD, diabetes of artrose lijden. U krijgt bij Arjen Kats Fysiotherapie een persoonlijk, en dus op uw situatie afgestemd, beweegprogramma aangereikt en kunt er ook massages ontvangen.

   Fysiotherapeut Middelburg     Masseur Middelburg     Contact