Fysiotherapie Middelburg

Arjen Kats Fysiotherapie te Middelburg

Welkom op de website van Arjen Kats Fysiotherapie. U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u op zoek bent naar fysiotherapie in Middelburg. Dat treft, want Arjen Kats biedt u de beste zorg voor uw lichaam.

Zorg voor uw lichaam

En dat de zorg voor uw lichaam van groot belang is, mag een understatement heten. Uit onderzoek blijkt dat maar de helft van de jongeren en nog geen zeventig procent van de volwassen genoeg beweegt. De Nederlandse Norm Gezond Bewegen geeft aan hoeveel minuten van de dag, waarbij minstens dertig de gewenste norm is, u dient te bewegen voor een positief effect op uw gezondheid. Zonder buiten adem te zijn maar met een versnelde ademhaling en hartslag matig actief zijn is hiervoor al voldoende. Het verkleint niet alleen de kans op overgewicht, hetgeen op zichzelf al vervelende bij-effecten heeft, maar draagt ook op andere manieren bij aan een betere gezondheid. Zo verkleint het de kans op problemen aan het hart en aan de bloedvaten en helpt het uw bloeddruk en cholesterolgehalte op peil te houden. Soepelheid in uw lichaam doet u bovendien beter in uw vel zitten en bovendien maakt beweging u energieker en volgt na inspanning altijd een betere ontspanning. Zo wordt ook stress voorkomen.

Fysiotherapie MiddelburgUw lichaam weerbaar

Dat beweging goed is voor u, en zeker als u klachten ondervindt, moge dus duidelijk zijn. Wel is het belangrijk op een goéde manier te bewegen. Niet voor iedereen is contactsport of sporten waarbij onverwachte bewegingen komen kijken bijvoorbeeld weggelegd – of zelfs ronduit af te raden. Bent u herstellende van een operatie en wilt u hierin ondersteunende begeleiding of heeft u een blessure opgelopen waardoor u extra voorzichtig dient te zijn? Kom dan begeleid sporten bij Arjen Kats Fysiotherapie te Middelburg en maak uw lichaam weerbaarder.

   Fysiotherapeut Middelburg     Contact